söndag 28 november 2010

Första advent!

Härlig julstämning i Malmö med snö och skyltsöndag! Köket är äntligen klart - i princip iallafall, fattas bara lite småpyssel och målarfärg här och där. Det blev klart förra helgen så denna helgen har vi fokuserat på städning...slipdamm och allt möjligt skräp har vi haft nu överallt i många veckor. Så i helgen har det dammats och torkats och plockats undan och torkats fönster (vi har bisarrt många fönster - och ändå fuskade jag lite och tog bara det värsta, det vill säga in och utsida och inte i mitten). Phju! Men nu är det fint och adventsstakar och stjärnor har kommit fram - adventsmys!
Då det är förhållandevis (i skånska mått mätt) mycket snö och ännu inga vinterdäck på bilen (har tid för detta imorgon...) så hoppade vi över spårträningen i helgen. Ska köra lite lydnad nu i veckan istället när jag är ledig och det är ljust ute. Yatzy fullkomligt älskar snön - ligger helst upp och ner och bara gottar sig, verkar inte alls tycka att det är kallt iallafall. Idag har vi varit ute och busat med fotbollen och han hoppar runt som en kalv på grönbete... Happy puppy..!

Magen känns enorm - idag är det exakt två veckor kvar till beräknad 'deadline', hoppas den lille vill ut innan jul iallafall...försöker locka ut honom med lite julmusik och lussebullar men han verkar inte gå på den finten. Jobbar två dagar till (kortvecka - tjohooo!) sen ska jag bara vara hemma och softa...(kanske jobba lite lite...vi får se...)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar