söndag 23 maj 2010

Utställningsdebut och Göteborg

I helgen har vi haft fullt upp! I fredags körde vi upp till Götet direkt efter jobb för att vara på plats inför Göteborgsvarvet på lördagen. Husse sprang och vi andra hejade på i värmen. Mycket folk och riktigt sommarväder - härligt för publiken men lite mer påfrestande för löparna. Innan loppet hann vi med lite shopping och lunch i solen och efter loppet var det middag på restaurang Kock och Vin - jättegott!!

Jobbigt med Göteborgsvarv..!

Husse är i mål...!!!

Söndag morgon var det upp tidigt och sen till VLO's utställning i Lerum. Fint väder denna dag också och mycket folk på plats - en hel del kända ansikten - Ann var där och likaså Ulrika & Yatzys syster Fia, jättekul att träffa dem igen det var alldeles för länge sedan sist. Det blev en rätt bra dag för Twinbox-vovvarna! Ann ställde ut Bus i valpklass och hon blev 2:a bästa tik! Sen var det Yatzys tur i Juniorklassen - det gick ok, han fick fin kritik och placerade sig som 4a av totalt 9 (tror jag) juniorhannar. Sen var det syster Fias tur och Ann ställde henne. Placeringen blev 3:a med HP! Fin vovva! Domare för valpar och juniorer var Ingrid Andersson. Anns hund Tira ställdes sen ut i öppenklass och placerade sig där som 4:a.
Det var kul att se så mycket boxrar och sitta och prata hund och fika. Innan det var dags att köra hemåt så fick Yatzy och Fia rasa av sig lite på ängarna bakom hundklubben - så härligt att se dem sträcka ut! Kan säga att det var en väldigt trött vovve som åkte hem till Malmö sen..!

Finaste syster Fia (Twinbox Lucy of Narnia).


Gulle-Yatzsen. Hur ska man stå egentligen..?


Kanske lite väl utdragen... =)


Nu då..?

Yatzys domarkritik:

"Typ och helhetsintryck: Mycket god. Stor junior. Kraftigt maskulint huvud där skallen inte får bli bredare. Aningen kort nosparti. Bra bett. Kraftig hals. Rak, någotlång rygglinje. Tillräckligt vinklad fram, bra bak. Rör sig bra"


Skönt att rasa av sig på ängen!


Nu tar jag dig brorsan..!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar