måndag 2 november 2009

Möllehelg

Tycker att det är väldigt många vardagar innan det äntligen blir helg...nu är det måndag och veckan känns redan lång lång lång...även om det är full fart på jobbet med flera projekt igång. Denna helgen har varit kanon - den började med ett spinningpass efter jobbet i fredags och sen en för-after work med cider i bastun och sen after work med middag och allt i goda vänners sällskap. Hade lyckats få reda på att det var halva priset på all mat på T-bone som nyöppnat så det var vi ju inte sena att utnyttja. Gott var det!

På lördag var det dags för pojkvännen att få sin födelsedagspresent som han blev lovad för över en månad sen men som vi inte haft tid att göra förrän nu. Det var en vistelse på hotell Grand i Mölle med avsmakningsmeny och övernattning. God mat, gott vin och ett väldigt fint hotell -i nte minst utsikten från Jacuzzin (utomhus) var läcker. Kändes minst sagt lite lyxigt! Och hotellfrukostar är ju bland det bästa som finns så vi var uppe tidigt för att kunna äta riktigt mycket...! När vi sedan checkat ut så åkte vi och tittade på Nimis och Arx - fascinerande att någon orkat bära dit så mycket träpinnar...och tänk så mycket spik som gått åt =) Efter promenaden ner till Nimis så var vi fortfarande mätta från frukosten men vi var inställda på en lunch hos 'Rut på skäret' så vi åkte dit och åt skånsk äggakaka. Väldigt gott och det är ett supermysigt ställe det också - kan varmt rekommenderas. Jag kan säga att viefter besöket hos Rut inte orkade äta mer mer den dagen...

Sen åkte vi hem och hämtade Yatzen som fått vara på pyjamasparty hos M&M och nog haft det väldigt bra han också - tur att man har så härliga vänner! Tack för hjälpen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar