fredag 19 februari 2010

Fortfarande på djursjukhuset....

Fick precis ett mms från Yatzy...han skriver att han är piggare idag och längtar hem... (Tack C!!!) (Ser ut som att han iallafall borde ha bra mottagning med den parabolen...). Han fick bli kvar till idag då de ville se att han fick behålla maten de gav honom och så men idag hoppas jag verkligen att han får komma hem till matte... Alldeles för tyst hemma utan honom!!

3 kommentarer:

  1. men jösses vad händer här?! vilken dramatik bara man hoppar över att kolla er blogg 1 dag. Så skönt att skrutten mår bättre, det där med filtätande boxrar är allt ett otyg. Molly har också gjort det men aldrig blivit dålig. Vi håller alla tassar och tummar för att du ska få hem honom innan helgen. Visst är det hemskt att åka i från dem, hua alltså. Molly fick operera sitt öga i går och hade jag fått bestämma så hade jag varit med på op, men av någon konstig anledning så var den hyperstressade matten inte välkommen. Konstigt haha! Veterinären sa att Boxermattar leder ligan när det gäller att oroa sig...

    SvaraRadera
  2. Men lille skruttvovve, är han kvar där över helgen också eller har du fått hem honom???

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Ojsan, vilken historia! Hoppas han tillfrisknar snabbt - och samtidigt får ni eventuellt ännu bättre TV-mottagning hemma med en extra parabol! Kanske får ni hem alla slags kanaler som finns på jorden.. *fniss*!
    Hälsningar från en annan boxer som brukar ibland kika hit!
    Boxerkram, Ester

    SvaraRadera